
Urządzenia i Akcesoria
Sauce béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
-
50 g d'échalotes
-
3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
125 g de beurre froid, coupé en morceaux
-
2 branches de cerfeuil frais
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
187 kcal /
769 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

50 ans de Thermomix®
50 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada