Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm) (opcjonalnie)
- 200 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 100 g de tomate, coupée en morceaux
- 150 g de courgette, coupée en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de champignons frais
- 1 feuille de laurier déshydratée (opcjonalnie)
- 6 brins d'herbes aromatiques fraîches (basilic, sauge ou romarin par ex.), équeutés
- 4 brins de persil frais
- 120 g de gros sel
-
30
g de vin blanc sec
lub 30 g d'eau - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 371 kJ / 88.8 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de crudités
10 Min
Fond de légumes (végane)
30 Min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Fond de viande
45 Min
Sucre vanillé
72u.
Gomasio
5min
Fond de volaille
45 Min
Fond de volaille
45 Min
Fond de légumes
45 Min
Mélange d'épices pour pâtes et pizzas
5min
Farine de céréales ou de légumes secs
5min
Pâté végétal
3 godz. 50 min