Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 15 g de café instantané
- 150 g de lait concentré demi-écrémé, non sucré
- 300 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nectar de pomme
5 Min
Liqueur de barre chocolatée
15min
Pâté uranais
1h 50min
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Brak ocen
Glace à l'estragon
12h
Soupe à la réglisse
15min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Pudding aux fraises
2h 10min
Café glacé
2h 15min
Mousse aux fruits rouges
5h
Dessert au café
15min
Nectar de fruits
10min