Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 15 g de café instantané
- 150 g de lait concentré demi-écrémé, non sucré
- 300 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30 min
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12 Std.
Mousse glacée à la menthe
12 Std.
Sorbet Cuba libre
4 godz. 50 min
Sabayon
15 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3h 45min
Mousse aux fruits rouges
5h
Mousses glacées au café et à la cardamome
10 min
Granité au café
3 Std.
Glace aux fruits
5 Min
Nectar de fruits
10 min