Urządzenia i Akcesoria
Vegan Green Pea Fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions
Składniki
-
2 shallots, (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)green onions (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)4
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garbanzo flour4 ½ oz
-
baking soda1 tsp
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
mint leaves (opcjonalnie) plus extra to garnish6
-
green peas, frozen24 oz
-
vegetable oil to fry
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
red onions julienned, to taste
-
vegan mayonnaise to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
726 mg
Białko
15 g
Kalorie
1443 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Meal Prep
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Quinoa Patties
1 godz.
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Vegan Cashew Sauté
35 min