Urządzenia i Akcesoria
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Coleslaw
-
radishes stems removed, in pieces (½ in.)3 oz
-
carrots in pieces (½ in.)3 oz
-
lacinato kale ribs removed, in pieces (½ in.)3 oz
-
red onion1 oz
-
olive oil1 oz
-
unsweetened almond milk plain1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tsp
-
Dijon mustard¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
BBQ Pulled Jackfruit
-
red onion in pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
bbq sauce3 oz
-
water1 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika1 tsp
-
chili powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jackfruit, canned in brine rinsed, drained14 oz
-
hamburger buns6
-
red onions thinly sliced, to serve3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
786.4 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1308.5 kJ /
312.7 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Chili
50 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Southwest Quinoa
40 min