Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g coentros
- 500 g água
- 6 ovos
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 90 g azeite
- 20 g vinagre
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g feijão-frade cozido e escorrido
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Salada niçoise
35 min
Salada de massa e grão
25 Min
Salada russa de bacalhau
55 min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10 Min
Arroz de enchidos e feijão
35 min
Salada de batata, feijão-verde e ovo cozido
45min
Tortilha de atum no forno
1u. 30min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Bacalhau à Gomes Sá
1u. 30min
Salada-russa
50 min