Urządzenia i Akcesoria
Salada de fusilli com calamares
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 doses
Składniki
-
água1500 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa tipo fusilli320 g
-
azeite30 g
-
alho2 dentes de
-
malagueta seca s/ sementes1
-
colorau1 ½ c. chá de
-
salsa mais q.b. p/ guarnecer15 g
-
argolas de lulas500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
952 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
2081.8 kJ /
497.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
67.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boas férias
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Penne de atum com manjericão
35 min
Massada de lulas
35 min
Massinha de camarão e amêijoas
40 min
Linguine com camarão e tomate-cereja
30 min
Linguine com camarão, cogumelos e espargos
35 min
Tagliatelle com peru e ervilhas
1 godz.
Fusilli com salmão fresco e maionese
40 min
Linguini com bacon e camarão
35 min
Penne com atum
30 min
Arroz de lulas
1 godz.
Esparguete de frutos do mar
45 min
Tagliatelle com salmão
35 min