Tagliatelle com peru e ervilhas

Tagliatelle com peru e ervilhas

3.7 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • água
    1200 g
  • sal
    2 c. chá de
  • massa tipo tagliatelle
    350 g
  • azeite mais 1 fio p/ envolver
    35 g
  • dentes de alho
    2
  • cebolo (spring onion) cortado em pedaços pequenos
    80 g
  • bifes de peru cortados em tiras
    500 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • limão (raspa e sumo)
    1
  • ervilhas descongeladas
    150 g
  • queijo ricota
    50 g
  • Coentros só as folhas, q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 441.9 kcal / 1848.9 kJ
Białko 28.5 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 49.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 847.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...