
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle com peru e ervilhas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
água1200 g
-
sal2 c. chá de
-
massa tipo tagliatelle350 g
-
azeite mais 1 fio p/ envolver35 g
-
dentes de alho2
-
cebolo (spring onion) cortado em pedaços pequenos80 g
-
bifes de peru cortados em tiras500 g
-
pimenta1 pitada de
-
limão (raspa e sumo)1
-
ervilhas descongeladas150 g
-
queijo ricota50 g
-
Coentros só as folhas, q.b. p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
441.9 kcal /
1848.9 kJ
Białko
28.5 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
49.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
847.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Março 2018
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia