Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di nocciole tostate
- 20 g di olio di riso
- 2 pere a cubetti (1 cm)
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1700 g acqua
- 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 5527.1 kJ / 1321 kcal
- Białko
- 77.7 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 90.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 4 mg
Alternatywne przepisy
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40min
Risotto con le rane
1h 30min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1hod. 35min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Roastbeef in salsa verde
40min