Petto d’anatra con pere e nocciole

Petto d’anatra con pere e nocciole

3.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di nocciole tostate
    30 g
  • di olio di riso
    20 g
  • pere a cubetti (1 cm)
    2
  • stecca di vaniglia i semini
    ½
  • di zenzero in polvere
    ½ cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • acqua
    1700 g
  • di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)
    400 g

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 1321 kcal / 5527.1 kJ
Białko 77.7 g
Tłuszcz 90.6 g
Węglowodany 56.3 g
Błonnik 13.2 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Sód 4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...