Indivia belga gratinata
TM5 TM31 TM6

Indivia belga gratinata

4.1 (29 ocen)

Składniki

  • 600 g di indivia belga (4 cespi)
  • 500 g di acqua
  • 400 g di latte intero
  • 40 g di farina
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 20 g di burro
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • 4 fette di prosciutto cotto
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1258.8 kJ / 300.9 kcal
Białko
16.8 g
Węglowodany
19.5 g
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
4.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy