Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi alla valdostana
40 Min
Contorno di verza
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Catalogna con olive e capperi
50 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Porri in agrodolce al Varoma
30 menit
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Sformato di finocchi
1h
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Peperoni alla piemontese
55 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min