Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g de pâte d'amande, en morceaux
- ½ - 1 c. à café d'extrait naturel d'amande
- 60 g de farine d'amande (voir conseil)
- 1 blanc d'oeuf
- 60 g de sucre
- 100 g d'amandes effilées
- du sucre glace, pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 468.3 kJ / 111.9 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 3.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ketchup de tomates
1h 15 min
Sabayon classique
15min
Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat
50min
Coupelles de granola au miel, yaourt, noix et fruits
55min
Filet de dinde cuit vapeur farci à la ricotta, aux épinards et aux noix
2h
Glace au caramel salé
14 Std.
Biscuits au beurre
50min
Truffes au cacao et fruits secs sans sucre ajouté
Brak ocen
Macarons lapins de Pâques
48j
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12 godz. 15 min
Parfait vanille-mascarpone
2u. 40min
Pâte à tartiner au citron
1h