Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux
- 120 g de beurre, en morceaux
- 250 g de sucre
- 3 œufs
- 350 g de farine
-
1
c. à café de bicarbonate de sodium
lub 1 c. à café de poudre à lever - 15 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 60 g de cacao en poudre (toutes sortes)
- 180 g de pistaches décortiquées, non salées
- farine, pour fariner
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Petits pains Varoma
2 godz. 15 min
Amandes cacao moka
50min
Croustillant au chocolat et aux framboises
Brak ocen
Brocéliande
Brak ocen
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1h
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Cookies tout chocolat
30 min
Mayonnaise à l'avocat
15min
Tresse russe aux canneberges
3h
Muffins au chocolat
45 min
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Cake marbré - Varoma
1h 10min