Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre doux, pour le moule
- 3 œufs
- 300 g de fromage à tartiner, allégé, type carré Gervais frais
- 450 g de skyr nature
- 100 g de poudre de protéine animale ou végétale, type la Mandorle
- 150 g de framboises surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 435.8 kJ / 103.6 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 203.1 mg
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande et riz au chou-fleur, sauce curry
1h 5min
Cheesecake vegan à la cerise
5h 20 min.
Velouté d'avocat et craquants au sarrasin
50min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5min
Crème fouettée
10min
Paskha (Entremets au fromage blanc)
24h
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5min
Filets de merlan, betteraves et petits oignons confits au miel
1h
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Gâteau roulé léger mangue-Passion
1h 35min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30min
Pancakes légers
45min