Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de fraises
- 30 g de miel
- 1 mangue mûre (120 g env.)
- 1 - 2 c. à café de jus de citron vert, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de lait de coco
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 173 kJ / 41 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet chocolat
12h
Glace chocolat-cannelle
12h
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet à la poire et à la menthe
12 godz. 10 min
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Glace au café
12h
Sorbet poire avec morceaux
12h
Glace caramel au beurre salé
12h
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet à la fraise
12h
Glace à la pistache
12h
Sorbet mangue-Passion
12h