Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte de haricots azuki
- 200 g de haricots azuki secs, préalablement trempés dans l'eau pendant 4 heures
- 650 g d'eau
- 100 g de sucre roux
La pâte à mochi et le façonnage
- 890 g d'eau
- huile, pour huiler
- 150 g de farine de riz gluant
- 2 c. à soupe de fécule de pomme de terre
- 50 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1105.4 kJ / 264 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 46.4 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes rouge
1h
Onigiris végétariens
2 godz.
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Mochis mangue-Passion
2 godz. 30 min
Makis de légumes
8 Std. 30 Min
Mochis à la pâte anko
14 godz. 40 min
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1 godz. 45 min
Makis au gingembre, champignon et avocat
1h
California rolls aux langoustines et mayonnaise à la mangue
12 Std. 40 Min
Makis
1h
Raviolis pékinois
1h
Makis au thon
2 godz.