Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de agua
- 750 - 1000 g de batatas con piel bien lavadas
- 70 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 200 g de beicon en lonchas en tiras pequeñas
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 pellizco de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata líquida
- 2 huevos
- 50 g de harina
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 40 g de copos de avena
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2324 kJ / 556 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 937.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30 Min
Pastel de verduras con huevo y queso
30 Min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Crêpes de zanahoria con salsa de tomate
1sa
Quiche de calabacín con jamón york
1sa
Pastel de maíz
45 dk
Pastela de calabaza y zanahoria a la menta
1 godz. 40 min
Baba ganoush de calabaza
35 dk
Patatas y verduras gratinadas
40 dk
Batatas rellenas de atún y espinacas
1sa
Arroz con calabaza
40 dk
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35 dk