Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de almendra cruda sin piel
- 25 g de pasas sin semillas
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz negro (venere)
- 200 g de fresas en trozos de 2 cm
- 80 g de queso feta desmenuzado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1764 kJ / 421 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 587 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de pera y beicon con aliño de mostaza
20 dk
Ensalada templada de quinoa con batatas asadas y granada
30 Min
Pasta con pesto de nueces y aguacate
15 Min
Tartar de aguacate y tomates secos con mousse de atún
30 Min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2sa 30 dk
Tatín de endibias, camembert y jamón
50 dk
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20 dk
Huevos en cocotte con puerros
40 dk
Ensalada de pomelo, espárragos y calabacín
20 dk
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15 Min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Pasta con pesto de aguacate y nueces
15 Min