Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Pears in Red Wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
red wine750 g
-
waterport100 g
-
water250 g
-
sugar350 g
-
cinnamon sticks2
-
star anise2
-
orange zest (1 cm x 3-4 cm)2 pieces
-
pears (approx. 180 g each), peeled4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
2 g
Kalorie
2645 kJ /
631 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise Sauce
20 min
Chocolate Sauce
5 min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 godz. 20 min
Soubise Sauce
30 min
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Lemon Curd
1 godz.
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Vanilla Custard
15 min