Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Pears in Red Wine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
red wine750 g
-
waterport100 g
-
water250 g
-
sugar350 g
-
cinnamon sticks2
-
star anise2
-
orange zest (1 cm x 3-4 cm)2 pieces
-
pears (approx. 180 g each), peeled4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
2 g
Kalorie
2645 kJ /
631 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Plum and Apple Jam
40 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 Min
Grated Parmesan cheese
5 Min
Houmous
13 Std. 30 Min
Whisked Egg Whites
5 Min
Mayonnaise
5 Min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 Std. 35 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min