Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g red wine
- 100 g port
- 250 g water
- 350 g sugar
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm)
- 4 pears (approx. 180 g each), peeled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Mayonnaise
5 Min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Celeriac Remoulade (TM6)
Brak ocen
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min