Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Marzipan Slices
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
25 pieces
Składniki
-
almonds peeled or unpeeled, as desired150 g
-
marzipan cut in pieces200 g
-
unsalted butter soft250 g
-
caster sugar200 g
-
large eggs4
-
plain flour300 g
-
cornflour50 g
-
milk50 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
1036 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 godz. 10 min
Chocolate Tiffin
2 godz. 30 min
Shortcrust Pastry
5 min
Quiche Lorraine
45 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 godz. 40 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Cornish Fairings
35 min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min