Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
2361 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Pissaladière
1 godz. 30 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7 godz.
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Béarnaise Sauce
20 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Floating Islands
40 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 godz. 30 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.