Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
2361 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Lemon Curd
20 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Summer Fruits Parcel
20 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Pineapple Parcels
1 godz.
Pissaladière
1 godz. 30 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Emmental Gougères
50 min