
Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Mince Pies
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 pieces
Składniki
Gluten-free Shortcrust Pastry
-
oranges thin peelings of skin only1 ½
-
gluten free flour350 g
-
unsalted butter diced175 g
-
water110 g
Filling
-
mincemeat gluten free (see tip)350 g
-
flaked almonds15 g
-
dried cranberries60 g
-
orange juice, freshly squeezed25 g
Assembly and Baking
-
gluten free flour for dusting
-
apricot jam mixed with 1 Tbsp boiling water1 Tbsp
-
milk for brushing
-
icing sugar for dusting
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
168 kcal /
702 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
31 mg