
Urządzenia i Akcesoria
Legumina z tapioki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porcje
Składniki
-
70 g tapioki, drobnej
-
woda ilość do namoczenia tapioki
-
340 - 360 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
460 g mleka 3,2% tłuszczu
-
20 g cukru
-
2 łyżki wiórków kokosowych do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
246.2 kcal /
1031 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RETRO KUCHNIA
10 Przepisów
Polska
Polska