
Urządzenia i Akcesoria
Ryż w mleku kokosowym z mango
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
mango, dojrzałego pokrojonego w kostkę, bez skóry, plus dodatkowa ilość do dekoracji200 g
-
mleka400 g
-
mleczka kokosowego150 g
-
ryżu jaśminowego100 g
-
cukru30 - 60 g
-
kardamonu, mielonego¼ łyżeczki
-
laska cynamonu podzielona na pół1
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
wiórków kokosowych1 - 2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
300 kcal /
1255.1 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
43.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
50.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DESERY
12 Przepisów
Polska
Polska