
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z indykiem i fasolką szparagową
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
soli½ łyżeczki
-
ziół włoskich, mieszanych, suszonych1 łyżeczka
-
oliwy z oliwek80 g
-
octu balsamicznego20 g
-
wody500 g
-
zielonej fasolki szparagowej, świeżej bez twardych końcówek300 - 350 g
-
piersi z indyka, bez skóry, bez kości pokrojonej w paski (1 x 5 cm)400 g
-
pomidor śliwkowy pokrojony w ćwiartki, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
346 kcal /
1448 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rolada z indyka ze szpinakiem
2 godz. 10 min
Sandacz w papilotach na parze z warzywami i sosem berneńskim
50 min
Łosoś w papilotach z pieczarkami i ryżem
40 min
Pstrągi na parze z kaszą bulgur, młodą marchewką i sosem balsamicznym
50 min
Sałatka ze szparagami i brązowym ryżem
50 min
Polędwiczki wieprzowe w sosie z pora i tymianku z kaszą gryczaną
55 min
Sałatka z piersi indyka
20 min
Roladki z indyka z cebulą i papryką z batatami i brokułem, zupa pieczarkowa
1 godz. 15 min
Cytrynowy pęczak z fasolką szparagową, szpinakiem i suszonymi pomidorami
1 godz. 5 min
Szparagi z soczewicą i salsą verde
45 min
Kurczak ze szpinakiem, jabłkiem i rodzynkami
35 min
Filet z indyka w zielonej marynacie
1 godz. 5 min