Urządzenia i Akcesoria
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Rye Crackers
-
dried fennel seeds1 ½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
rye flour100 g
-
wholemeal flour100 g
-
linseeds ground1 ½ tsp
-
soft dark brown sugar½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder¼ tsp
-
water135 g
Houmous
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
garlic clove1
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fat-free plain yoghurt3 Tbsp
-
sumac to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
762 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Sauce
15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min