Urządzenia i Akcesoria
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Rye Crackers
-
dried fennel seeds1 ½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
rye flour100 g
-
wholemeal flour100 g
-
linseeds ground1 ½ tsp
-
soft dark brown sugar½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder¼ tsp
-
water135 g
Houmous
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
garlic clove1
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fat-free plain yoghurt3 Tbsp
-
sumac to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
762 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Celeriac and Apple Soup
55 min