Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho 1
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Bizcocho 2
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Crema de relleno y cobertura
- 300 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de queso cremoso
- 10 - 15 g de vainilla líquida
Montaje y decoración
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2547 kJ / 609 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 58.4 g
- Tłuszcz
- 38.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 50.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30 min
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3j 10 menit
Layer cake de nata y frutos rojos
2h 15 phút
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30min
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1ωρ. 50 λεπτ.