Focaccia rústica sin gluten

Focaccia rústica sin gluten

4.4 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 raciones

Składniki

  • 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
  • 400 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada, (consultar lista FACE)
  • 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
  • 300 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
  • 50 g de manteca de cerdo
  • 20 g de queso parmesano rallado casero (o certificado sin gluten)
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 425 kcal / 1778 kJ
Białko 5.76 g
Tłuszcz 14.95 g
Węglowodany 64.83 g
Błonnik 2.77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...