Urządzenia i Akcesoria
Salsa de toffee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
110 g de mantequilla
-
200 g de azúcar moreno
-
200 g de nata líquida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Białko
5.1 g
Kalorie
9487 kJ /
2270 kcal
Tłuszcz
159.6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
203.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Almíbar básico
10 min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Yemas
4 godz. 20 min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Merengue suizo
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min
Salsa de toffee al café
10 min
Crème brûlée
4 godz. 30 min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Tarta San Marcos
4 godz.