
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 200 g de haricots blancs secs tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 brins de persil frais équeutés
- 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'épaule d'agneau désossée coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 690.8 kcal / 2887 kJ
- Białko
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Błonnik
- 13.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Sód
- 749.3 mg