Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora

Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora

4.7 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

  • de tomate maduro
    500 g
  • de melocotón maduro (sin piel ni hueso)
    300 g
  • de cebolleta
    15 - 20 g
  • de pimiento verde
    15 - 20 g
  • diente de ajo (opcjonalnie)
    1
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
    60 g
  • de vinagre de jerez
    10 - 15 g
  • de sal
    1 pellizco
  • moras frescas (y alguna más para decorar)
    4 - 6

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 63 kcal / 263 kJ
Białko 0.55 g
Tłuszcz 5.08 g
Węglowodany 3.69 g
Błonnik 1.05 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...