Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre
- 1 chou, coupé en morceaux
- 2 carottes, coupées en rondelles
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 6 tranches de lard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1987.3 kJ / 482.2 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 47.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.7 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 381 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Soupe aux légumes et aux œufs
40 min
Soupe de poireau gratinée
55 min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30 min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 min
Soupe au chou, carotte, pommes de terre et haddock fumé
45 min
Vichyssoise avec des pâtes
35 min
Soupe paysanne
55 min
Minestrone d'hiver
1 godz. 10 min
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Soupe de potimarron
35 min
Soupe de pomme de terre au curry
35 min