Urządzenia i Akcesoria
La sauce au chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
220 g d'eau
-
le jus d'1/2 citron jaune
-
170 g de sucre en poudre
-
300 g de chocolat noir cassé en petits morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1579 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Sauce mayonnaise
10 min
Mayonnaise aux herbes
15 min
Sauce au chocolat
5 min
Dorer 350 g d'échalotes
25 min
Dorer des échalotes
25 min
Banana split
13 godz.
Sauce au chocolat
10 min
Crème fouettée aux mûres
15 min
Mayonnaise au yaourt
5 min
Sauce au chocolat pour tous les jours
20 min
Coulant chocolat-cannelle
20 min