Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- le jus d'1/2 citron jaune
- 170 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, cassé en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1579 kJ / 379 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce au chocolat
10 Min
Crème fouettée
10 Min
Parfait au caramel
7h
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Tartelette fine aux pommes et glace vin rouge et épices
4 Std.
Le Maltais
5 Min
Nuage de lait pour cappuccino
10 Min
Verrine mocaccino et caramel
45 Min
Poivre grossièrement moulu
5 Min
Crème fouettée à l'aneth
5 Min
Sauce au chocolat
5 Min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 Min