Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- le jus d'1/2 citron jaune
- 170 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, cassé en petits morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1579 kJ / 379 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40min
Quartiers de poire vapeur
25 Min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 Min
Chocolat chaud
10 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55 phút
Sauce au chocolat
5 Min
Le Maltais
5 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 Min
Sauce au chocolat
10 Min
Fondant au chocolat de La Baule
13 Std.
Cookies aux pépites de chocolat blanc et noir
30 Min
Chocolat chaud
10 Min