Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de miel
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6600 kJ / 1579 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 295 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace chocolat-cannelle
12h
Mousse glacée à la menthe
12h
Glace à la pistache
12h
Sorbet poire avec morceaux
12h
Sorbet citron vert
12h
Glace au chocolat
12h
Glace au café
12h
Glace menthe-chocolat
12h