Urządzenia i Akcesoria
Sorbet chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
1 bocal
Składniki
La veille
-
1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
-
150 g de sucre en poudre
-
500 g d'eau
-
100 g de miel
-
40 g de cacao en poudre
-
100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
12 g
Kalorie
6600 kJ /
1579 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
295 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sorbets
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace au chocolat
12 godz.
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12 godz. 5 min
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet citron vert
12 godz.
Glace à la pistache
12 godz.
Glace chocolat-cannelle
12 godz.
Glace menthe-chocolat
12 godz.
Glace caramel au beurre salé
12 godz.
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace mangue-Passion
12 godz.
Glace au café
12 godz.
Sorbet mangue-Passion
12 godz.