Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g mleka, tłustego (min. 3,2%)
- 50 g octu, 10%
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.6 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 31.7 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 315 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40 min.
Curry z serem paneer
5 Std.
Dal makhani z soczewicy
50p
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1óra
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13h 5min
Chana masala
35p
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45 dk
Dal makhani
13h 20 min
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
45 dk
Tahini
10 Min
Paneer w sosie maślanym (Paneer Makhani)
55p
Kokosowy dhal z soczewicy
20p