Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de comté, coupé en morceaux
- 60 g de noix
- 1 gousse d'ail
- 80 g de cresson frais, sans les queues
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 20.9 kJ / 5.1 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto aux fanes de carotte
10 Min
Pesto d'algues nori
20 dk
Pesto au basilic
10 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 dk
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 dk
Velouté de céleri au stilton
35 dk
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Pesto classique au basilic
10 Min
Pesto d'épinards, pignons et feta
15 Min
Sablés parmesan, olives et romarin
1sa