Gelée au citron de Syracuse

Gelée au citron de Syracuse

4.0 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • de jus de citron (4-5 citrons)
    200 g
  • d'eau
    800 g
  • de fécule de maïs
    90 g
  • de sucre en poudre
    250 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées concassées
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 195 kcal / 818 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...