Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de jus de citron (4-5 citrons)
- 800 g d'eau
- 90 g de fécule de maïs
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées, concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Crémeux citron et framboises
2h 30 min
Chutney d'abricots
4h
Crème brûlée à la compote de nectarine
2h 20min
Lemon curd
25 min
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Sorbet au limoncello
3 Std. 10 Min
Sorbet au citron et au limoncello
4 Std. 10 Min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Meringues à la pistache
2h 30 min
Mousse citron vert-basilic
2h 30 min