Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 731 kJ / 176 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Gâteaux de champignons
1h 15min
Epaule de chevreau roulée au pesto
No ratings
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30 min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Choux au tarama
1h 45min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15min
Roulés d'aubergine
35min
Petits choux aux champignons
1 Std. 25 Min
Tarte au citron
12u.