Urządzenia i Akcesoria
Basque Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves (approx. 25 sprigs)½ oz
-
garlic clove1
-
yellow onions quartered (approx. 2 med. onions)8 oz
-
olive oil½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
canned crushed tomatoes10 oz
-
dry white wine4 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
dried basil½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
chicken thighs, boneless and skinless quartered24 oz
-
red bell pepper cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)5 oz
-
yellow bell peppers cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)5 oz
-
pitted Kalamata olives2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
1026.9 kJ /
245.4 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 dk
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 dk
Chicken Breasts Pizzaiola
55 dk
Meatballs with Tomato Sauce
45 dk
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 dk
Chicken Cacciatore with Orzo
1sa 5 dk
Greek Style Pork Stew
50 dk
Beef Stroganoff
1sa
Turkey Chili
45 dk
Moroccan Chicken Bowl
45 dk
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 dk
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 dk