Urządzenia i Akcesoria
Tuna avocado bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Spicy peanut mixture
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
roasted salted peanuts60 g
Wasabi dressing
-
milk140 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
sesame oil20 g
-
lemon juice10 g
-
wasabi paste20 g
-
honey15 g
-
rice wine vinegar10 g
-
fish sauce10 g
-
sambal oelek1 tsp
Vegetables and rice
-
long grain white rice100 g
-
wild rice50 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
frozen edamame beans (see Tips)200 g
-
cold water for cooling edamame
-
baby cos lettuce hearts, cut into strips (1 cm)1 - 2
-
cucumber (approx. 200 g) cut into cubes (approx. 1 cm)
-
avocado cut into slices1
-
sashimi grade tuna cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1156 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
2820 kJ /
671.4 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
43.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Fish Tacos
45 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Spiced coriander prawns
25 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min