Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Brak ocen
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 min
Creole Seasoning
5 min
Browning Pork Strips
15 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Ham and Cream Cheese Spread
10 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Herb and garlic dip
5 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
BBQ chicken pizza
1 godz. 30 min