Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and cranberry farro salad
35 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 godz. 15 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48 godz. 20 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 godz. 25 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Everything Bagel Dip
10 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min