Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Brak ocen
Spiralized Pear Chocolate Bowl
30 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Melon Seed Horchata
10 min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min