Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked artichoke dip
35min
Pimm's fruit punch
2h 20min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Poached eggs with blade cover
30min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Cuban Sandwich
17h
Poached eggs using blade cover
30min