Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Veal pizzaiola
40 min
Pork and porcini roulade
5 godz. 15 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.