Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 godz. 20 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min