Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in kleinen Stücken
- 500 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 434 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Fenchel-Risotto
40 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Tapenade
5 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Koriander-Mayonnaise
10min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min