Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in kleinen Stücken
- 500 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 434 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 godz.
Petersilienpesto
10min
Pilz-Walnuss-Pesto
40 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Koriander-Mayonnaise
10min
Fenchelpesto
10min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min