
Urządzenia i Akcesoria
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 Portionen
Składniki
-
Rote Bete, gegart in Stücken150 g
-
Radieschen80 g
-
Puylinsen, getrocknet unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft100 g
-
Wasser770 g
-
Salz2 TL
-
Trauben, kernlos hell oder dunkel100 g
-
Feldsalat50 g
-
Camembert light (13% Fett)120 g
-
Rotweinessig20 g
-
Wild-Preiselbeeren aus dem Glas30 g
-
Olivenöl10 g
-
Pfeffer½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
424 kcal /
1776 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fit mit Intervallfasten
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy