Urządzenia i Akcesoria
Blitz-Stulle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken200 g
-
Feta in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Olivenöl20 g
-
Dill abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen3 Stängel
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Graubrot4 Scheiben
-
Avocado klein, reif, in dünnen Scheiben1
-
Räucherlachsscheiben (opcjonalnie) in Scheiben100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
2159 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kickstart!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fenchel-Trauben-Salat
10 min
Avocado-Gurken-Salat
20 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Nizza-Salat
40 min
Eisbergsalat mit Halloumi
40 min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45 min
Avocado-Egg-Sandwich
30 min