Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch

Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch

4.1 138 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Radieschen
    100 g
  • Wasser
    200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Perlgraupen
    75 g
  • Salatherz klein
    1
  • Erbsen, TK
    80 g
  • Thunfisch, in Lake klein (Abtropfgew. 50 g), abgetropft
    1 Dose
  • Petersilie abgezupft
    2 Stängel
  • Joghurt, 3,5% Fett
    100 g
  • Kapern, eingelegt Sud aufgefangen
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 243 kcal / 1015 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...