
Urządzenia i Akcesoria
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Radieschen100 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 ½ TL
-
Perlgraupen75 g
-
Salatherz klein1
-
Erbsen, TK80 g
-
Thunfisch, in Lake klein (Abtropfgew. 50 g), abgetropft1 Dose
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Joghurt, 3,5% Fett100 g
-
Kapern, eingelegt Sud aufgefangen1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
243 kcal /
1015 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Die Thermomix® Diät
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy