Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Haselnüsse
- 20 g Öl
- 250 g Fenchel in Streifen (5 mm), Fenchelgrün zur Seite gelegt
- 15 g Honig
- 100 g Cherry-Tomaten
- ½ Avocado (ca. 120 g)
- 150 g Radicchio
- 25 g Zitronensaft
- 25 g Wasser
- 1 ½ TL Erythrit
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf
- 15 g Parmesan, gehobelt, zum Bestreuen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1701 kJ / 406 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20min
Edamame-Garnelen-Salat
40 min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h