Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado

Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado

4.5 110 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen

Składniki

  • Haselnüsse
    20 g
  • Öl
    20 g
  • Fenchel in Streifen (5 mm), Fenchelgrün zur Seite gelegt
    250 g
  • Honig
    15 g
  • Cherry-Tomaten
    100 g
  • Avocado (ca. 120 g)
    ½
  • Radicchio
    150 g
  • Zitronensaft
    25 g
  • Wasser
    25 g
  • Erythrit
    1 ½ TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Senf
    1 TL
  • Parmesan gehobelt, zum Bestreuen
    15 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 8 g
Kalorie 1701 kJ / 406 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 9 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...