
Urządzenia i Akcesoria
Graupensalat mit Feigen und Feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 Portionen
Składniki
-
Perlgraupen mittel125 g
-
Wasser400 g
-
Rosinen10 g
-
Curry½ TL
-
Salz1 ¼ TL
-
Feigen frisch, in Scheiben100 g
-
Feta, light grob zerbröselt100 g
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Senf10 g
-
Olivenöl10 g
-
Zitronensaft25 g
-
Pfeffer½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
407 kcal /
1702 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
13.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
1534 mg