Graupensalat mit Feigen und Feta

Graupensalat mit Feigen und Feta

3.6 93 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 Portionen

Składniki

  • Perlgraupen mittel
    125 g
  • Wasser
    400 g
  • Rosinen
    10 g
  • Curry
    ½ TL
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Feigen frisch, in Scheiben
    100 g
  • Feta, light grob zerbröselt
    100 g
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Senf
    10 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Zitronensaft
    25 g
  • Pfeffer
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 407 kcal / 1702 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 13.7 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 1534 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...