Côte de porc sous-vide et salade de pommes

Côte de porc sous-vide et salade de pommes

3.1 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en morceaux
    200 g
  • de sel et un peu pour assaisonner
    1 c. à café
  • d'aneth frais
    20 g
  • de feuilles de persil frais
    20 g
  • de vinaigre de cidre
    40 g
  • de moutarde à l'ancienne
    80 g
  • côtes de porc avec os (env. 180 g chacune et 1,5 cm d’épaisseur)
    3
  • d'eau environ, à ajuster si besoin
    1300 g
  • de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
    30 g
  • de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
    40 g
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • de céleri-rave pelé
    80 g
  • pommes vertes
    2
  • d'endives
    150 g
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 443 kcal / 1857 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 488 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...