Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- 100 g de porto rouge
- 300 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 385.8 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 125.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de poireau gratinée
55 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Brak ocen
Terrine aux restes de viande
13u. 15min
Röstis de légumes racines (TM6)
50min
Tarte au sucre
50min
Gin au basilic
10 min
Gaspacho tomate-abricot
1h 20min
Salade de spaghetti de concombre coréen
25min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1 godz. 35 min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 godz. 30 min
Œufs écossais avec salade de céleri-rave et carottes
50min