Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- 100 g de porto rouge
- 300 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 385.8 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 125.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet chasseur revisité
2h 15min
Spaghetti carbonara fraîches
1 Std. 5 Min
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Brak ocen
Velouté d'asperge, beignet de poulet et légumes
45 min
Merlan aux poivrons et au maïs
50min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1u.
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
55min
Sangria blanche
35min