Saumon teriyaki sous-vide

4.5 82 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de sauce teriyaki
    75 g
  • de gingembre frais émincé en fine lamelles
    20 g
  • de graines de sésame
    40 g
  • filets de saumon frais (env. 150 g chacun)
    4
  • d'eau environ, à ajuster si besoin
    1450 g
  • de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 394 kcal / 1650 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 95 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...